Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 april 2021, 17:23

Getuigen gezocht poging brandstichting Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:30 uur

ROTTERDAM – Gisteravond werden de bewoners aan de Katendrechtse Lagedijk weer opgeschrikt door de sirenes van brandweer en politie. Na de brandstichting van vorige week op de Poolse winkel, kwam gisteren de melding binnen van een onbekende vloeistof die tegen de voordeur werd gegooid, mogelijk met het doel om brand te stichten. De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van dit incident en die kunnen helpen in het onderzoek.

Het gaat mogelijk om twee witte mannen die in donkere kleding liepen. Eén droeg een bivakmuts, de andere droeg een zwart mondkapje en had een opvallende lichte streep over zijn kleding. Mogelijk spraken beide mannen geen of slecht Nederlands.

Getuigen gezocht
De politie is ook naar dit incident een onderzoek gestart. Daarbij heeft de politie buurtonderzoek gedaan en vraagt de politie om hulp van getuigen. Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen in het onderzoek of heeft u misschien camerabeelden en nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Dat kan telefonisch op 0900-8844. Anoniem kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.