Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 april 2021, 19:01

Man met groot mes neergestoken op de Rinze Koopmansstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

ROTTERDAM – Een 18-jarige man is maandagavond 12 april zwaargewond geraakt bij een steekpartij op de Rinze Koopmansstraat in Rotterdam. Het slachtoffer werd met een groot mes gestoken en bleef vervolgens zwaar gewond op de grond liggen, de verdachte is gevlucht.

De man is naar het ziekenhuis gebracht en is meteen geopereeerd. Zijn toestand is op dit moment opbekend. De politie is een onderzoek gestart om er achter te komen wat er precies is gebeurd. Forensische Opsporing deed onderzoek en maakte van twee straten een plaats delict, omdat er meerdere sporen liepen. Mogelijk heeft het incident in de omgeving plaatsgevonden.

Heeft u informatie of camerabeelden of dashcambeelden?
Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.