Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 april 2021, 16:40

Bewoner Albert Schweitzerplaats Rotterdam vastgebonden en geslagen bij woningoverval

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

ROTTERDAM – Wie waren de twee mannen die zaterdagochtend een woning aan de Albert Schweitzerplaats binnen drongen? Om 8.00 uur die ochtend is een woning op de Albert Schweitzerplaats in Rotterdam-Ommoord overvallen door twee mannen. De bewoner is daarbij geslagen en vastgebonden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Wie waren de twee mannen die zaterdagochtend een woning aan de Albert Schweitzerplaats binnen drongen? En hoe zagen ze er uit? In watvoor auto reden zij weg en wat was het kenteken? Welke kant gingen ze op? Op deze vragen zoekt de politie het antwoord. Daarvoor komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken, dan komen we graag met u in contact via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000.

De overvallers (blank, stevig postuur, mogelijk Oost-Europees) drongen zaterdag 10 april om 8 uur ’s morgens de woning binnen. De 34-jarige bewoner werd vastgebonden en geslagen. Het huis werd compleet overhoop gehaald en de overvallers lieten een ravage achter. De twee mannen zouden volgens getuigen met een auto vertrokken zijn.

De Forensische Opsporing onderzocht de woning en het lichtgewonde slachtoffer op sporen. In de omgeving is buurtonderzoek gedaan. Het onderzoek wordt voortgezet en daarvoor is informatie uit de buurt zeer welkom.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.