Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 april 2021, 19:19

Vier aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen Rotterdam-Zuid

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – Maandag 5 april, even na 16.30 uur meldde een getuige dat op de Middelharnisstraat in Charlois een groep van vier mannen ruzie maakte met een andere man. Een van de mannen van het groepje zou daarbij een vuurwapen hebben getrokken en achter het slachtoffer aan hebben gerend. Er zijn geen schoten gehoord. Een uur na de melding van de alerte getuige konden vier mannen worden aangehouden.

Getuigen zagen hoe de verdachten na het incident wegreden in een auto. Van die auto kon het kenteken worden achterhaald. Een zoektocht naar de auto en de inzittenden startte, waarbij ook de politiehelikopter meekeek.

Uiteindelijk werd de auto een uur later, rond 17.30 uur gespot en op de Randweg staande gehouden. Omdat de inzittenden mogelijk over een vuurwapen beschikten, werden zij door agenten met getrokken wapens uit de auto gepraat. De vier mannen zijn aangehouden. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Heeft u meer informatie over dit incident of beschikt u over camerabeelden van de ruzie op de Middelharnisstraat, de politie hoort het graag van u. Bel 0900-8844, anoniem 0800-7000

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.