Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 april 2021, 17:24

Ruit kapot na schoten in Rotterdam Nesselande

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – De politie doet onderzoek naar het schietincident op de Laan van Magisch Realisme in Rotterdam Nesselande. Op vrijdagochtend 2 april rond 05.00 werden daar knallen gehoord. Agenten ter plaatse troffen een beschadigde ruit aan. Heef t u meer informatie, belt u dan met 0900-8844.

Vrijdagochtend in alle vroegte, rond 05.00 uur, kreeg de politie een melding dat er knallen zouden zijn gehoord op de Laan van Magisch Realisme in Rotterdam Nesselande. Een ruit van een bedrijfspand was beschadigd waardoor het er op lijkt dat er inderdaad geschoten is. De politie doet onderzoek en vraagt daarbij de hulp van getuigen.

Heeft u meer informatie?
Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen in het onderzoek of heeft u misschien camerabeelden en nog met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Dat kan via 0900-8844. Anoniem kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch op 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.