Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 maart 2021, 16:27

Gewapende overval op winkel aan de Oude Binnenweg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

ROTTERDAM – Donderdagochtend 25 maart rond half elf werd er een gewapende overval gepleegd op een winkel aan de Oude Binnenweg in Rotterdam. De politie is direct een onderzoek gestart en kan de hulp van getuigen daarbij goed gebruiken.

Rond half kwam de melding binnen bij de politie van de eigenaar van de winkel dat hij kort daarvoor was overvallen. Een man dwong hem onder bedreiging van een wapen gedwongen geld af te geven, waarna hij de winkel verliet.

Er is direct een onderzoek gestart, agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de mogelijke overvaller. Daarnaast zijn er camerabeelden veilig gesteld en opgevraagd uit de omgeving van de winkel. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die donderdagochtend rond half elf iets hebben gezien. Om informatie te delen kun je bellen met 0900-8844, of via meld misdaad anoniem 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.