Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 maart 2021, 15:16

Politie zoekt getuigen van steekincident op het Visserijplein

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – Zondagmiddag 14 maart werd een 54-jarige Rotterdammer op de hoek Grote Visserijstraat en Visserijplein meerdere keren gestoken door een andere man. De politie spreekt graag met mensen die informatie hebben, waaronder getuigen uit de Turkse gemeenschap.

Even voor 16:30 uur ging er vermoedelijk een ruzie vooraf aan het steekincident, waarbij het slachtoffer meerdere steekwonden in zijn been en zij opliep. De Rotterdammer is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Toegesnelde agenten startten direct een onderzoek in de omgeving en spraken meerdere getuigen, maar het heeft nog niet tot de aanhouding van een verdachte geleid.

Signalement
De getuigen die agenten tot nu toe spraken beschrijven de dader als een licht getinte man van ongeveer 50 jaar oud. Hij was rond 1.60 meter lang en had grijs haar. Hij droeg een donkere jas, blauwe broek en zwarte sneakers.

Heeft u informatie?
De politie spreekt graag met getuigen. Omdat het slachtoffer een Turkse achtergrond heeft, spreken we ook graag met getuigen uit de Turkse gemeenschap. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie? Laat het ons weten via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.