Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 maart 2021, 16:05

Man doet zich voor als bankmedewerker en steelt duizenden euro’s van ouderen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – Een man deed zich bij verschillende ouderen voor als bankmedewerker en gaat er vervolgens met hun pinpas vandoor. Waarna hij voor duizenden euro’s pinde.

Er wordt bij oude mensen ingebeld door iemand die zich voordoet als een medewerker van de bank. Hij geeft aan dat er frauduleuze handelingen worden gepleegd op het bankaccount. Er wordt verteld dat een medewerker langs komt en dat aangever zijn pinpas door midden moet knippen en in een enveloppe moet stoppen. Ook wordt om de pincode gevraagd.

Dan komt er iemand aan de deur (terwijl aangever nog steeds in gesprek is met de medewerker aan de telefoon) die haalt de pas op en pint op diverse plekken, Primera, Bruna, automaten in de muur.

In totaal is er in deze 4 zaken nu voor bijna 20.000 euro schade.

Vragen
Wie herkent de verdachte? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.