Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 maart 2021, 19:09

Auto met valse kentekenplaten komt na achtervolging tegen hek tot stilstand

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – Een 32-jarige man met onbekende woonplaats en een 26-jarige Rotterdammer zijn op 19 maart op de Draaischijf in Rotterdam aangehouden.

De twee zaten in één auto met daarop valse kentekenplaten en hadden daardoor wat aan agenten uit te leggen toen zij het duo op de Oranjeboomstraat staande wilden houden. In plaats van te stoppen reden ze hard weg, met de agenten achter hen aan. Op de Draaischijf stapte het tweetal uiteindelijk uit de auto die vervolgens nog even doorrolde en tegen een hek tot stilstand kwam. De twee mannen kwamen niet ver, want de agenten stapen óók uit en hadden de mannen meteen in de kladden. De verdachten zitten vast en ‘hun’ auto, die gestolen bleek , is in beslag genomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.