Redactie 112 0 reactie(s) do 18 maart 2021, 15:20

Kogelgaten in auto’s na schietincident op de Viskaarweg in Hoogvliet

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

HOOGVLIET – Woensdagmiddag meldden getuigen dat er knallen waren gehoord. Agenten troffen hulzen aan en auto’s waren beschadigd. Er is niemand gewond geraakt. De politie onderzoekt de zaak.

Het was woensdagmiddag rond 15.15 uur dat meerdere mensen knallen hoorden. De politie werd gebeld en kwam naar de Viskaarweg. Er werden hulzen gevonden en meerdere auto’s hadden kogelgaten.

Er is meteen onderzoek gedaan door de Forensische Opsporing. Er is een vuurwapen en kleding gevonden, alles is in beslag genomen. Ook is er een speurhond ingezet om sporen te zoeken. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Waarschijnlijk is er een ruzie aan vooraf gegaan tussen meerdere mensen. Het onderzoek draait volop.

Informatie
Heeft u informatie over het incident en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u camerabeelden? Laat het ons weten via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.