Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 maart 2021, 16:42

Weer twee verdachten aangehouden in onderzoek naar rellen Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – Rechercheurs hielden maandag 15 en dinsdag 16 maart opnieuw twee verdachten aan op verdenking openlijke geweldpleging tijdens de rellen in Rotterdam op 25 februari jl. Het gaat om 18-jarige jongens uit Rotterdam-Zuid.

Een van de jongens is te zien op de beelden met een pot van de supplementenwinkel. De andere jongen is te zien op de beelden bij de vernielingen en het gooien van een container en fiets op de rijweg.

Op 25 januari werden bijna zestig verdachten aangehouden. Sinds de start van het onderzoek zijn tot nu toe nog eens eenentwintig verdachten aangehouden. Morgen staan twee verdachten voor de rechter. Het onderzoek naar de ongeregeldheden gaat onverminderd voort. Meer aanhoudingen worden dan ook verwacht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.