Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 maart 2021, 19:57

Onderzoek naar verdwenen stembiljetten in Rotterdam afgerond

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

ROTTERDAM – De politie startte, nadat de gemeente Rotterdam vrijdag 12 maart aangifte deed ter zake verduistering van stempassen een onderzoek. Zondag 14 maart hielden agenten een 35-jarige Rotterdammer aan op verdenking van betrokkenheid. Uit onderzoek blijkt nu dat er geen sprake was van opzet.

Nadat de gemeente Rotterdam vrijdag 12 maart aangifte deed startte de politie een onderzoek. Daarbij kwam al snel de 35-jarige verdachte in beeld. De man werd ontboden en meldde zich vandaag aan het politiebureau en werd aangehouden. Uit het onderzoek bleek dat de postbezorger zijn werk had verzuimd. Van opzet om verkiezingsfraude te plegen bleek geen sprake. Na beoordeling van het dossier door het Openbaar Ministerie werd besloten de man niet te vervolgen en werd de zaak geseponeerd. De gedupeerde bewoners die geen stempas kregen, hebben inmiddels een vervangende pas gekregen. Zodat zij komende woensdag 17 maart gebruik kunnen maken van hun stemrecht.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.