Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 maart 2021, 19:10

Grote partij heroine en geld in beslag genomen in Hoogvliet

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

HOOGVLIET – De politie heeft afgelopen maandag in een drugsonderzoek een man van 48 en een jongen van 15 jaar uit Hoogvliet aangehouden. In de woning van de verdachten werd 96 kilo heroine en 180.000 euro contant geld gevonden.

Het onderzoek startte nadat de politie was getipt over de aanwezigheid van drugs in een woning in Hoogvliet. Bij de doorzoeking van het huis werd op meerdere plekken drugs gevonden, na in beslagname bleek het te gaan om ruim 96 kilo heroïne. De bijbehorende schuur was zo ingericht dat de heroïne daar versneden kon worden. Daarnaast werd er nog 180.000 euro contant geld aangetroffen.

Het geld is in beslag genomen en de heroine is vernietigd. Beide verdachten zijn verhoord, na verhoor is de 15-jarige heengezonden. De 48-jarige man zit nog vast en wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.