Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 maart 2021, 17:51

Videoclip met vuurwapens leidt tot huiszoeking; vijf aanhoudingen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – Agenten vielen woensdagochtend zes panden binnen na verkregen informatie over een videoclip die op YouTube was gezet waarin vuurwapens werden getoond. Vijf mannen zijn aangehouden. Ze zijn tussen de 16 en 25 jaar. Drie van hen zijn minderjarig. Ze worden verdacht van wapenbezit.

Jongeren met bivakmutsen op rappen in videoclips en uiten beledigingen en bedreigingen aan de rivaliserende partij. Als in een videoclip messen of wapens worden gebruikt is er sprake van verdenking van wapenbezit. Vanmorgen vroeg bezochten agenten zes panden in Kralingen, Crooswijk en Prins Alexander. Daarbij zijn meerdere steek- en vuurwapens aangetroffen. Alles is in beslag genomen. De strakke samenwerking tussen Team Parate Eenheid, het Flexteam, de recherche, het Openbaar Ministerie en de twee basisteams Maas & Rotte en IJsselland leverde deze aanhoudingen op. Het gaat om twee jongens van 16, een van 17, 18 en 25 jaar en komen allemaal uit Rotterdam. Het onderzoek gaat verder, meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.