Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 maart 2021, 17:45

Rotterdammer (35) ernstig gewond bij steekpartij op de Laanzichtstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen in het onderzoek naar het steekincident op de Laanzichtstraat in Rotterdam op dinsdagavond rond 20:00 uur. Hierbij raakte een 35-jarige Rotterdammer ernstig gewond.

Het is iets na 20:00 uur als de 35-jarige man uit Rotterdam op de Laanzichtstraat gestoken wordt. De dader(s) vluchten direct erna weg. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, maar is gelukkig buiten levensgevaar. De politie is op zoek naar de dader(s) en doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Heeft u informatie die kan helpen?
De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen in het onderzoek. Heeft u iets gezien van dit incident? Heeft u informatie die kan helpen? Of heeft u toevallig beelden die u nog niet met de politie heeft gedeeld? Neem dan contact op met de politie. Bel 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.