Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 04 maart 2021, 16:25

Jongen (17) verantwoordelijk voor meerdere diefstallen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:31 uur

ROTTERDAM – Dinsdagochtend hielden politiemensen een 17-jarige jongen aan op de Zevenkampsering voor het plegen van meerdere diefstallen met geweld. De afgelopen maand pikte hij vooral geld van andere mensen en gebruikte daarbij geweld. Hij deed dit op verschillende locaties in Rotterdam. Slachtoffers raakten licht gewond.

Ook de woning van de jonge verdachte is doorzocht. Daarbij werden mogelijk verdovende middelen aangetroffen, die nu door de Forensische Opsporing worden onderzocht op echtheid. Ook een 38-jarige medebewoner is daarbij aangehouden.

Tips nog steeds welkom
Het onderzoek loopt nog volop en het kan zijn dat er meerdere aanhoudingen volgen. Mocht u nog informatie hebben en heeft u nog niet met de politie gesproken, bel ons dan op 0900-8844 of op 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.