Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 februari 2021, 16:57

Getuigen gezocht van vuurwerkbom Vuurplaat

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:31 uur

ROTTERDAM – In het onderzoek naar de vuurwerkbom die woensdagochtend 24 februari rond 06.15 uur afging voor een appartementencomplex aan de Vuurplaat in Rotterdam Zuid, is politie op zoek naar getuigen. Bij de ontploffing raakte niemand gewond, wel is er veel schade aan de gevel. Iets gezien of gehoord? Bel met 0900-8844.

Bewoners aan de Vuurplaat moeten zich afgelopen woensdag een hoedje zijn geschrokken toen een vuurwerkbom van ongeveer 2,5 kilo afging voor een appartementencomplex. Er raakte gelukkig niemand gewond maar de schade aan de gevel is enorm en geeft aan dat dit ook heel anders had af kunnen lopen. De politie neemt de zaak dan ook hoog op en onderzoekt deze. Daarbij is de hulp van getuigen erg belangrijk.

Getuigen gezocht
Op verschillende beelden die de politie in bezit heeft is te zien dat de verdachte na het neerleggen van de vuurwerkbom te voet vlucht naar het Witteveenplein. Waar en hoe de verdachte vanaf daar is gevlucht is niet bekend. Gezien de omvang van de klap is het aannemelijk dat veel mensen iets gehoord of gezien hebben. De politie komt graag in contact met deze getuigen. Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen met het onderzoek? Meld dit dan. Dit kan via onderstaand tipformulier of bel met 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Ook wanneer u over camerabeelden beschikt komt de politie graag met u in contact.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.