Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 februari 2021, 16:35

Politie zoekt getuigen van overval op snackbar in Rotterdam-Ommoord

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:32 uur

ROTTERDAM – Woensdagmiddag rond 12:45 uur werd een snackbar bij het winkelcentrum Binnenhof in Rotterdam-Ommoord overvallen. Een gewapende overvaller deed een greep uit de kassa en is gevlucht. Gelukkig vielen er geen gewonden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van het incident.

Onder bedreiging van een vuurwapen moest de kassa geopend worden. De dader deed daar een greep uit om vervolgens te snackbar te verlaten. Een zoekslag door de politie mocht niet direct baten. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Signalement
De dader is een witte of licht getinte man met een kort postuur. Hij droeg zwarte handschoenen, zwarte zonnebril, donkere driekwartsjas met capuchon, muts, een wit mondkapje en een zwarte schoudertas.

Bel de politie
Wie getuige van de overval is geweest of andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, dan hoort de politie dat graag via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.