Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 februari 2021, 4:09

Man aangehouden na schoten op de Schippersstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:32 uur

ROTTERDAM – Meerdere getuigen hadden het gehoord; er werd geschoten op de Schippersstraat. Een ander had iemand weg zien rijden in een auto. Politie was er snel en startte een onderzoek. Even later konden agenten op de Hudsonstraat een 28-jarige man aanhouden.

Er klonken maandagmiddag rond 17.30 uur een aantal schoten en agenten vonden een huls. Getuigen hoorden de schoten en iemand zag de man die vermoedelijk een schot loste naar een auto lopen en wegrijden. De politie werd gealarmeerd en sprak met getuigen. Dat leverde hele waardevolle informatie op en een beschrijving van de auto. Kort daarna kon een 28-jarige Rotterdammer worden aangehouden bij een gelijkende auto in de Hudsonstraat. Het onderzoek draait en getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen zich nog melden.

Info?
Bel 0900-8844 of 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.