Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 februari 2021, 20:13

Onderzoek naar overlijden vrouw Mijnsherenlaan Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:32 uur

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten gebeld vanwege een gewonde vrouw in een woning aan de Mijnsherenlaan. Zij overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Omdat een misdrijf niet kan worden uitgesloten, is het andere, in de woning aanwezige, familielid aangehouden. De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf.

Hoe de 48-jarige bewoonster gewond is geraakt is vooralsnog onbekend. De politie doet onderzoek en heeft uit voorzorg de in de woning aanwezige man, een gezinslid, aangehouden. Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die informatie hebben, die relevant zou kunnen zijn. Heeft u informatie, belt u dan alstublieft 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.