Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 19 januari 2021, 17:22

Man met vuurwapen en grote, roze rolkoffer overvalt telefoonwinkel Hillevliet

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:32 uur

ROTTERDAM – Een man dacht dinsdagochtend een telefoonwinkel aan de Hillevliet te overvallen. Hij kwam binnen met een vuurwapen. De eigenaar van de zaak liet dit echter niet zomaar gebeuren en overmeester de overvaller die uiteindelijk gewond en zonder buit de zaak verlaat.

Het is zo tien voor elf ’s morgens als een jongen, de winkeleigenaar schat hem 17 of 18 jaar, met een vuurwapen en een grote, roze rolkoffer de telefoonwinkel binnen komt met de intentie deze te overvallen. De winkeleigenaar laat zich echter niet zomaar overvallen en gaat de aanval in. Er ontstaat een worsteling en de eigenaar weet de overvaller een paar keer goed te raken. De buurman van de winkel schiet te hulp, maar dan ziet de overvaller een kans om de open deur uit te schieten en verlaat zonder buit de winkel.

De politie is op zoek naar de verdachte, die dus mogelijk verwondingen heeft, waarschijnlijk aan het achterhoofd. Hij is ongeveer tien voor elf naar de winkel gelopen met de grote, roze rolkoffer. Wellicht dat dit mensen is opgevallen. Vervolgens is hij een paar minuten later de winkel aan de Hillevliet uitgerend richting de Dahliastraat. De koffer is achtergebleven in de winkel. De verdachte wordt 17 a 18 jaar oud geschat, heeft een donkere huidskleur, zwart haar, droeg een zwarte jas met capuchon, een lichte spijkerbroek en zwarte sneakers.

Direct na de overval is een Burgernetmelding verspreid. Helaas heeft de politie de verdachte nog niet gevonden. Het onderzoek wordt voortgezet; camerabeelden worden veiliggesteld en buurtonderzoek wordt gedaan. Ook zal de Forensische Opsporing sporenonderzoek uitvoeren. In het onderzoek zijn ook tips van groot belang. Heeft u tips, informatie of camerabeelden, bijvoorbeeld van een dashboardcam of een videodeurbel, bel dan alstublieft met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met M. op 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.