Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 januari 2021, 6:52

Grote brand in verzorgingshuis aan de Pietersdijk in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:32 uur

ROTTERDAM – In een verzorgingshuis in Rotterdam aan de Pietersdijk is woensdagmorgen 13 januari een grote brand uitgebroken. Het gaat om een bijgebouw van Aafje Smeetsland, waar onder meer mensen met geheugenproblemen als gevolg van ouderdom wonen. De brand brak uit op de eerste etage en zette de gehele etage onder de rook. Er is sprake van meerdere slachtoffers. Volgens 112 Meldingen Rotterdam kwam de eerste brandmelding om 05:56 uur binnen bij de hulpdiensten.

Meerdere slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, ambulances rijden nog steeds af en aan. Ook is een traumahelikopter met een Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen. De brand is inmiddels onder controle.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.