Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 januari 2021, 3:50

Dode bij brand in seniorenflat Rotterdam IJsselmonde

Laatst bijgewerkt: maandag 17:32 uur

ROTTERDAM – In een seniorenflat aan de Oosterse Tuin in Rotterdam-IJsselmonde is afgelopen nacht een stoffelijk overschot aangetroffen van een 62-jarige man.

De brandweer werd rond middernacht gealarmeerd voor een onderzoekje nadat er een brandlucht was geroken. Bij aankomt werd er een daadwerkelijke brand geconstateerd. Nadat de brandweer de woning was binnengetreden werd er de brandhaard gevonden, bij het doorzoeken van de woning werd ook een slachtoffer aangetroffen.

Brandweerlieden hebben het slachtoffer naar een veilige omgeving gebracht waarop ambulancemedewerkers en het Mobiel Medisch Team de reanimatie zijn gestart. De hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer bleek al te zijn overleden. De politie startte direct een onderzoek. Zojuist werd een 27-jarige Rotterdammer aangehouden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.