Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 09 januari 2021, 20:52

Mannen met korte lontjes mishandelen en beroven bezorger

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:32 uur

ROTTERDAM – Een bezorger stond zaterdagmiddag met een collega te praten aan de Thurledeweg en keek net iets te lang naar drie mannen in een auto. Dat kwam hem duur te staan. Later hielden agenten de drie mannen aan. 

De twee bezorgers stonden met elkaar te praten toen twee van de mannen uitstapten. Ze spraken een van de jongens heel bedreigend toe en gaven hem een klap. De jongen rende weg, maar werd tegen zijn benen geschopt en tegen de grond gewerkt. Zijn achtergebleven collega belde de politie en zag dat een van de drie mannen vanuit de auto hem een vuurwapen liet zien. De twee mannen stapten vervolgens weer in en reden weg, ze namen de telefoon van het slachtoffer mee. De politie die er snel was, bekommerde zich om de twee jongens en zetten meerdere collega’s in.

Door de locatievoorziening van de gestolen telefoon kon het Team Parate Eenheid de telefoon traceren en leidde ze naar de Rosener Manzstraat. Daar konden de drie mannen, van 23, 24 en 25 jaar in de boeien worden geslagen. De woning en de auto worden nog onderzocht.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.