Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 06 januari 2021, 5:35

Twee gewonden bij steekincident in woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – In de nacht van dinsdag op woensdag 6 januari ,rond 02.35 uur heeft een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam.

Bij dit steekincident zijn twee gewonden gevallen en is één dame door de politie vervoerd naar het politiebureau. Eén gewonde is na het steekincident de woning uit gevlucht en is ter hoogte van de Nieuwe Crooswijkseweg aangetroffen door de politie en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Het andere slachtoffer bevond zich ongeveer 130 meter verderop op de Rusthoflaan beneden in de hal van een portiekflat. Ook dit slachtoffer is overgedragen aan het ambulancepersoneel. Beide slachtoffers zijn uiteindelijk apart van elkaar per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek en behandeling aan hun verwondingen.

Op de hoek van de Rusthoflaan met de Nieuwe Crooswijkseweg heeft de politie kort een plaats delict gemaakt en diverse sporen veiliggesteld. Een speciaal opgeleide agent is gekomen om de woning af te sluiten en te verzegelen zodat de Forensische Opsporing op een later moment onderzoek kan doen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.