Redactie 112 0 reactie(s) vr 25 december 2020, 17:09

Rotterdamse agenten getrapt bij aanhouding agressieve verdachte

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – Bij de aanhouding van een agressieve verdachte op 25 december zijn twee Rotterdamse agenten lichtgewond geraakt.

De agenten waren op een ruzie in een woning aan de Slaghekstraat afgekomen en troffen in het huis een 36-jarige man uit Capelle aan den IJssel aan. Hij had een hoofdwond die hij bij de ruzie met zijn vriendin in de woning had opgelopen. Met hem viel geen fatsoenlijk gesprek te voeren en de man viel al snel de agenten aan. Eén van hen werd op zijn been geraakt en de andere agent liep een geneusde vinger op.

De agenten moesten de verdachte, die kennelijk dronken was, pepperen om hem rustig te krijgen. De vrouw des huizes werd niet aangehouden, maar gezien de verwonding van haar vriend, wel als verdachte aangemerkt. De man zit vast en wordt verhoord.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.