Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 december 2020, 16:11

Auto crasht tegen gevel van snackbar Verhage in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:33 uur

ROTTERDAM – Woensdagmiddag 23 december rond 12.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam.

Een automobiliste is tegen de gevel van snackbar Verhage gereden. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten uit haar auto bevrijd. Na behandeling van het ambulancepersoneel werd het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

De vrouw zou tijdens het rijden onwel zijn geraakt en mogelijk heeft ze een geparkeerde auto geraakt voordat ze tot stilstand kwam tegen de gevel van de snackbar. Een bergingsbedrijf zal de auto op komen halen.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.