Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 15 december 2020, 16:52

Scooterrijder gewond bij valpartij op de Matlingeweg in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:33 uur

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag 15 december rond 15.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Matlingeweg – S114 in Rotterdam. Het betrof een enkelzijdig ongeval met een scooter. De scooterrijder is door de val gewond geraakt. Hij werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk.

De scooter heeft door het ongeval veel schade opgelopen aan de voorkant. Onderzoek van de politie moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Tijdens het ongeval waren twee rijbanen tijdelijk afgesloten.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.