Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 december 2020, 16:47

Kogelgaten in ruit van autoverhuurbedrijf in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – Zondagochtend 13 december kort na 03.00 uur werd door nog onbekende(n) met vermoedelijk een automatisch vuurwapen geschoten op een pand aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam. De politie is direct een groot onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van het incident.

Omstreeks 03.00 uur kreeg de politiemeldkamer meerdere meldingen dat er op het bedrijventerrein aan de Christa Ehrlichhof zou worden geschoten. Meerdere politie-eenheden werden naar het bedrijventerrein gedirigeerd. Een getuige meldde dat na het schietenincident een donkerkleurige personenauto was weggereden. Een van de eerste politie-eenheden die snel ter plaatse was, zag in de directe nabijheid van het beschoten pand de vermoedelijke auto rijden. De bestuurder (33 jaar) werd met een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachte (BTGV) aangehouden.

Nabij de afrit A20links (Ommoord) troffen agenten een bestelauto aan. Dit voertuig bleek van diefstal afkomstig en werd voor nader onderzoek veilig gesteld. De politie sluit niet ut dat het aangetroffen voertuig met het incident aan het bedrijventerrein te maken heeft. Uit een eerste analyse van het betreffende pand, lijkt dat er zestien kogelinslagen zijn aangetroffen. De forensische opsporing stelt een nader onderzoek in.

De politie is een groot onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar informatie en getuigen. Heeft u informatie en die nog niet met de politie gedeeld? Bel dan met 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.