Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 december 2020, 16:43

Fietskoerier (17) overvallen na afleveren maaltijd

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – De politie onderzoekt en beroving van een 17-jarige fietskoerier die nadat zij een maaltijd afleverde aan het Kreekplein werd overvallen. Hoewel het slachtoffer geen cashgeld bij zich heeft, betalingen vinden vooraf via internet plaats, wisten de daders wel haar telefoon af te pakken.

Toen het slachtoffer omstreeks 23:30 uur haar bestelling had afgeleverd, werd zij opgewacht door twee mannen op een scooter. Een van de twee opzittenden bedreigde de jonge vrouw met een wapen en dwong haar tot afgifte van geld. Aangezien de vrouw dat niet bij zich had, bezorging is ‘cashless’, wisten de man haar telefoon af te pakken. Vermoedelijk reden ze daarna weg op een scooter in onbekende richting.

Van de mannen is een beperkt signalement beschikbaar. Twee mannen, met een donkere huidskleur, leeftijd circa 17 jaar oud. Beiden waren in het donker gekleed en droegen open helmen.

Heeft u informatie over de overval? Bel dan met de politie via 0900-8844

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.