Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 12 december 2020, 17:14

Auto beschadigd en ruiten vernield door enorme klap van vuurwerk

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – Bewoners van het Rotterdamse Schalkeroord werden op vrijdagavond 11 december ruw opgeschrikt door de enorme klap van vuurwerk. De ontploffing beschadigde een auto en vernielde de ruiten van zeven kelderboxen en twee woningen. Niemand raakte gelukkig gewond. De politie zoekt getuigen en beelden.

Om 22.55 uur werd de politie gebeld voor de melding van het vuurwerk dat de schade had veroorzaakt. De vogels die voor de ravage verantwoordelijk waren, waren toen al gevlogen. Agenten spraken omwonenden en hielden een kort buurtonderzoek, maar dat leidde niet tot aanhoudingen.

Bekogeld
De gedupeerde bewoners regelden direct iemand voor het afdichten van de vernielden ramen. De persoon die die klus voor zijn rekening nam en een paar uur na de klap aan het werk was, werd door onbekenden bekogeld met eieren en tomaten. Ook nu waren de helden die voor deze idioterie verantwoordelijk waren verdwenen toen de politie aankwam.

Getuigen en beelden welkom
De politie zoekt getuigen van de vernieling. Heeft u het incident zien gebeuren of weet u wie de dader(s) zijn? Of heeft u wellicht beelden vanuit uw woning of van een dashcam? Bel de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Illegaal vuurwerk
U kunt de politie en Meld Misdaad Anoniem ook bellen als u weet dat iemand illegaal vuurwerk in bezit heef of als u weet waar vuurwerk illegaal ligt opgeslagen. De politie houdt regelmatig mensen aan die grote hoeveelheden illegaal en gevaarlijk vuurwerk in bezit hebben. Eén vonk kan dan al enorme schade aan gebouwen en auto’s, of nog erger: gewonden tot gevolg hebben.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.