Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 december 2020, 20:58

Verdachte overval op slijterij binnen 24 uur aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:33 uur

ROTTERDAM – Nog geen 24 uur nadat een overvaller de slijterij aan het Marinus Bolkplein overviel, werd de 21-jarige verdachte aangehouden. Donderdagavond omstreeks 17.30 uur overviel een gewapende man de slijterij en bedreigde daarbij een 21-jarige medewerker met een wapen. De man maakte vervolgens een geldbedrag buit en vertrok in onbekende richting.

Direct nadat donderdagavond 10 december de 1e melding bij de politie kwam, werden alle beschikbare eenheden ingezet om een gewapende overvaller te achterhalen. De klopjacht op de vermoedelijke verdachte van deze overval ging vrijdag onverminderd door. Doordat de politie een goed signalement van de verdachte had en daarbij vrij snel zijn identiteit wist te achterhalen, kon hij vrijdagmiddag in Rotterdam worden getraceerd en aangehouden. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.