Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 december 2020, 21:50

Overval op buurtsuper, klopjacht op vermoedelijke dader

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – De politie is met man en macht op zoek naar de vermoedelijke dader van een overval aan het Marinus Bolkplein in Rotterdam. Omstreeks 17.30 uur overviel een gewapende man de supermarkt en bedreigde daarbij een 21-jarige medewerker met een wapen. De man maakte vervolgens een geldbedrag buit en vertrok in onbekende richting.

Direct nadat donderdagavond 10 december de 1e melding bij de politie kwam, werden alle beschikbare eenheden ingezet om een gewapende overvaller te achterhalen. De man betrad rond 17.30 uur de winkel en bedreigde een van de aanwezigen met een wapen en eiste geld. De man wist vervolgens een geldbedrag te bemachtigen en verlet daarna snel de winkel. Hij liep weg in onbekende richting. Ondanks een zeer uitgebreide zoekactie werd de man niet meer achterhaald. De politie zet de zoektocht naar de verdachte voort.

Heeft u informatie over de overal. Bel dan met 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.