Redactie 112 0 reactie(s) do 10 december 2020, 16:36

Onderzoek naar schietpartij zonder gewonden in woonwijk Rotterdam-Oost

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – Bewoners van de Cornelis Bloemaertstraat schrokken woensdagavond half acht op van schoten voor de deur. Op de parkeerplaatsen voor de deur is meerdere keren geschoten. Getuigen geven aan dat er mogelijk een ruzie tussen vier mannen aan vooraf ging.

Een doodnormale woonwijk in Rotterdam-Oost op een tijdstip dat zelfs kinderen nog gewoon op straat zijn. Dat mensen op zo’n plek en tijd een wapen trekken en daadwerkelijk meerdere keren de trekker over halen, maakt dat de politie er nog meer op gebrand is om de daders hiervan te achterhalen. Hulp van getuigen en camerabeelden is daarbij van groot belang. Beelden van dashboardcams, deurbelcamera’s of bewakingscamera’s van de omgeving Cornelis Bloemaertsingel, Jacob van Campenweg en Van Bassenstraat zijn zeer welkom bij het onderzoekteam.

Omwonenden belden half acht ’s avonds dat zij harde knallen horen vanaf de parkeerplaatsen voor de Cornelis Bloemaertsingel. Twee mannen zouden wegrennen vanaf de parkeerplaats in de richting van de Jacob van Campenweg. Twee andere mannen rennen er achteraan, keren later terug en stappen beide in afzonderlijke auto’s. Het zou gaan om een zilveren of grijze Volkswagen en een andere kleine, zwarte personenauto. Agenten die onderzoek deden op de Cornelis Bloemaertstraat vonden hier meerdere hulzen.

Heeft u informatie of beelden die het onderzoek kunnen helpen, neem dan alstublieft contact op met de recherche van district Oost via 0900-8844. Wilt u anoniem tippen, bel dan met 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.