Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 december 2020, 22:08

Gewonde bij steekpartij op de Rutherfordweg in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:33 uur

ROTTERDAM – Een 30-jarige man is woensdagavond 21 uur op de Rutherfordweg mishandeld en vermoedelijk gestoken door een man en vrouw. De politie doet onderzoek naar de toedracht en de identiteit van de daders en zoekt hiervoor beelden en getuigen.

Bewoners van de Rutherfordweg alarmeren de hulpdiensten als zij buiten een hoop kabaal horen. Zij zien een bebloede man die wordt geslagen door een andere man. Een vrouw horend bij de dader staat op dat moment druk te schreeuwen en te gebaren. Dan komt een auto waar de man en vrouw in stappen en mee wegrijden.

Als de hulpdiensten het slachtoffer onderzoeken, blijkt hij ook meerdere steekwonden te hebben. Wat er precies is gebeurd en waarom is nog onduidelijk. De politie doet hier onderzoek naar.

Heeft u informatie of beelden die het onderzoek kunnen helpen, neem dan alstublieft contact op met de recherche van district Oost via 0900-8844. Wilt u anoniem tippen, bel dan met 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.