Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 december 2020, 17:24

Rondvliegende kogel belandt boven bed bejaarde vrouw in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM – Een 87-jarige vrouw kwam zaterdagnacht rond 01.00 uur gelukkig met de schrik vrij toen een rondvliegende kogel door haar raam vloog en in de muur boven haar bed terecht kwam. Ze hoorde een knal en voelde glassplintertjes in haar haren en bed. Drie mannen in een auto op de Zuiderhagen zijn aangehouden. Hun rol bij het incident wordt onderzocht. Zondag wordt het onderzoek, waaronder een buurtonderzoek, voortgezet. Er raakte niemand gewond.

Rond 01.00 uur meldde een buurtbewoner dat hij meerdere knallen had gehoord waarvan hij zich niet kon voorstellen dat het vuurwerk was. Agenten die een onderzoek in de omgeving instelden, werden aangesproken door drie mannen in een auto. Hun verklaringen liepen uiteen en in de auto vonden agenten aanwijzingen dat zij misschien meer met het incident te maken hadden. Een 20-jarige man uit Den Haag, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 20-jarige man uit het Hoogvliet zijn gearresteerd.

Het buurtonderzoek dat gelijk werd ingesteld was gezien het nachtelijk uur beperkt, maar onder een van de wakkere buurtbewoners was de bejaarde vrouw die eerst dacht dat de knal van een vallend schilderij was gekomen, maar toen het licht aanging tot een heel andere conclusie moest komen toen ze het gat boven haar bed zag. Je moet er niet aan denken wat de gevolgen hadden kunnen zijn. De vrouw krijgt slachtofferhulp aangeboden. Er zijn geen aanwijzingen dat er gericht op die woning is geschoten.

Zondag wordt het buurtonderzoek voortgezet. Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, of beeldmateriaal hebben van de straat, worden gevraagd om dat te delen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.