Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2020, 23:12

Twee gewonden bij steekpartij Schakerlo Rotterdam, dader(s) op de vlucht

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:34 uur

ROTTERDAM – Twee mannen van 17 en 22 jaar zijn dinsdagavond rond 22.00 uur gewond geraakt bij een incident waarbij werd gestoken. Zij zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De dader(s) vluchtte(n) waarschijnlijk richting de Slinge. De slachtoffers konden geen duidelijk signalement geven, het onderzoek dat de gewaarschuwde agenten direct in omgeving startten, leverde nog geen aanhouding op.

De steekwonden die de slachtoffers opliepen zijn niet levensbedreigend. Wat de aanleiding was voor het steekincident is nog onduidelijk, dat wordt onderzocht. Forensische Opsporing zal sporen veilig stellen en camerabeelden worden opgevraagd en uitgekeken.

Heeft u meer informatie over het incident, heeft u gezien waar de dader of daders na het incident heen is gevlucht, was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken of heeft u beeldmateriaal dat kan helpen bij het onderzoek? Laat het de politie weten via 0900-8844 of deel uw informatie anoniem via M. 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.