Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 november 2020, 19:14

Rotterdammer (52) loopt gebroken neus op na opmerking tegen groep jongeren

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM – Nadat een 52-jarige Rotterdammer een groep jongeren aansprak op hun gedrag, werd hij direct uitgescholden. Zijn 25-jarige zoon die dit hoorde en ook naar buiten ging liep een gebroken neus op. Beiden werden geslagen en geschopt.

Rond 22.50 uur liet het slachtoffer zijn hond uit op de Tureluur in Hoogvliet. In de directe omgeving is een speeltuintje waar regelmatig jeugd hangt. De 52-jarige man sprak de jongeren aan en vroeg hen om minder herrie te maken en hun rommel op te ruimen. Direct kwam het tot een handgemeen waarbij ongeveer 15 jongeren betrokken waren. Zijn 25-jarige zoon, die zijn vader te hulp schoot werd ook geslagen en geschopt en hield hier een gebroken neus aan over. Gealarmeerde agenten stelden direct een onderzoek in de directe omgeving in. Hierbij zijn enkele namen van jongeren genoteerd. Op dat moment was niet duidelijk of zij betrokken waren bij de vechtpartij. Ook zijn beelden door agenten veilig gesteld.

Getuigen
De politie is opzoek naar getuigen. Wie weet welke jongeren er op vrijdagavond in het speeltuintje dichtbij de Tureluur aan het ‘hangen’ waren. Wie weet wie de man en de jongen mishandeld hebben. Wie heeft er beelden en die nog niet gedeeld. Bel 0900-8844 of via M 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.