Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2020, 17:47

Vier jongens uit Spijkenisse aangehouden voor steekpartij Salamanderveen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM / SPIJKENISSE – Vier jongens van 14, 15, 16 en 18 jaar uit Spijkenisse zijn vanmorgen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de steekpartij op de Salamanderveen waarbij een 25-jarige Belg zwaar gewond raakte.

Het slachtoffer kwam op donderdag 22 oktober naar Spijkenisse omdat hij een date dacht te hebben. Rond 23.30 uur parkeerde hij zijn auto op de Beverveen. Hij is daar waarschijnlijk door twee mannen aangesproken.

Vlak voor 24.00 uur horen bewoners van de Salamanderveen hulpgeroep. Zij vinden het slachtoffer bloedend op het fietspad van de Salamanderveen. Wat er in de tussentijd gebeurd is, is onduidelijk.

In het ziekenhuis is het slachtoffer diverse keren geopereerd. Na een kunstmatig coma is hij nu bij kennis maar zijn toestand is nog steeds zorgwekkend.

Getuigen

Gisteravond (24/11) werd aan dit incident aandacht besteed in de uitzending van Opsporing Verzocht. De politie is onder andere op zoek naar drie fietsers die even voor het incident over de Beverveen fietsen. Zij hebben mogelijk iets gezien wat verheldering kan geven in het onderzoek. Ook naar een man die op de Salamanderveen de hond van een voorbijganger aait, is de politie nog op zoek.

U kunt uw informatie met ons delen via de Opsporingstiplijn: tel 0800-6070. Anoniem melden kan. via Meld Misdaad Anoniem: tel 0800-7000.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.