Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2020, 7:53

Zwaargewonde bij schietpartij in IJsselmonde Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM – Bij een schietpartij in een portiek aan de Augustinusstraat in Rotterdam is vanmorgen een 40-jarige man uit Rotterdam gewond geraakt aan zijn been. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar is ook aangehouden, omdat zijn rol in het geheel onduidelijk is. Op de plek van het incident werd een tweede verdachte aangehouden, een 26-jarige man uit Frankrijk. De politie zoekt getuigen, want er wordt vermoed dat er meer mensen aanwezig waren ten tijde van de schietpartij.

De schietpartij vond plaats om 10 over 7 vanmorgen, woensdag 25 november. Bij aankomst waren alleen het slachtoffer en de later aangehouden man aanwezig. In het portiek werden meerdere hulzen aangetroffen. Wat zich precies heeft afgespeeld, is onduidelijk. Maar het vermoeden is dus wel, dat er nog meer mensen aanwezig waren toen er geschoten werd.

Heeft u tips?
De politie kan alle informatie goed gebruiken. Heeft u iets gezien? Weet u meer over wat er is gebeurd? Neem dan contact op met 0900-8844. Uw informatie anoniem melden kan ook, via M op 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.