Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 november 2020, 19:05

Politieman betrapt autoinbrekers op de Plompertstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM – Een politieman zag in de nacht van dinsdag op woensdag 18 november tijdens zijn surveillance in de Plompertstraat in Rotterdam twee mannen die zich verdacht ophielden bij auto’s. Bij het zien van de politieman gingen zij er vandoor in een auto.

Bij nadere inspectie van de geparkeerd staande auto’s bleek bij twee daarvan een raampje te zijn geforceerd. De politieman gaf daarop het kenteken van het vluchtvoertuig van de verdachten en hun signalement door aan de meldkamer. Dit had als resultaat dat de twee mannen later in de nacht door de Kmar konden worden aangehouden in Hoofddorp. Beiden zijn aangehouden als verdachte van autoinbraak en voorgeleid aan de HovJ. Het gaat om een 24-jarige man uit Capelle uit den IJssel en een 23-jarige Rotterdammer. De gedupeerde autoeigenaren hebben aangifte gedaan.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.