Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 november 2020, 17:40

Overvallers in PostNL outfit bedreigen bewoner Mathenesserlaan met vuurwapen

Laatste update: 23 aug 2021 17:34 uur

ROTTERDAM – Agenten zijn op zoek naar tenminste twee mannen die woensdagmorgen 18 november een bewoner op de Mathenesserlaan in Rotterdam overvielen.

Rond 7.45 uur stonden twee mannen voor de deur met een pakketje. Zij deden zich voor als medewerkers van PostNL. De bewoner werd bedreigd met een vuurwapen. Hij weerde de overvallers van zich af en raakte hierbij licht gewond. Ambulancemedewerkers hebben zich over de man ontfermd. Hij is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Ook wordt slachtofferhulp aan het slachtoffer aangeboden.

De overvallers gingen er rennend vandoor richting de C.P. Tielestraat. Beide overvallers droegen een PostNL outfit. Een overvaller is licht getint en heeft kort zwart haar. De andere overvaller droeg vermoedelijk een zwarte pruik en had een petje op. Er is een vuurwapen gevonden wat door medewerkers van de Forensische Opsporing veilig is gesteld.

Informatie?
Agenten spreken met getuigen en doen buurtonderzoek. Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen in het onderzoek, bel 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons