Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 november 2020, 22:12

Groep mishandelt 14-jarige jongen: getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM – Een 14-jarige jongen uit Rotterdam is zondagmiddag om half drie ernstig mishandeld door een groep jongens op de Brandingdijk in Rotterdam. Het slachtoffer was volkomen weerloos tegen de slaande en schoppende groep. Twee jongens van 14 en twee van 15 jaar, allen uit Rotterdam, zijn aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer rijdt zondag 15 november op zijn fiets op de Brandingdijk, als hij wordt belaagd door de groep. Hij wordt tegen de grond gewerkt en krijgt verschillende schoppen tegen het hoofd. Uiteindelijk belandt hij in een sloot, waarna de daders zich uit de voeten maken. Een voorbijganger grijpt in en vergezelt de jongen naar een nabijgelegen tankstation, waar 112 wordt gebeld. De ambulance neemt hem voor onderzoek mee naar het ziekenhuis. Waarom hij is aangevallen en zo bruut werd mishandeld, is onduidelijk en wordt onderzocht.

Getuigen en beelden gezocht
De politie kon op basis van getuigenverklaringen van omstanders vier jonge verdachten aanhouden. De groep was echter groter. Het onderzoek richt zich nu op het achterhalen van de andere daders. “De poltie neemt de zaak hoog op. Dergelijk zinloos en laf geweld mag niet onbestraft blijven.” Beelden en getuigen zijn dan ook zeer welkom. Heeft u iets gezien en de politie nog niet gesproken? Weet u wie er bij de mishandeling betrokken waren? Heeft u beelden? Bel dan met 0900-8844, of meld uw informatie anoniem via M op 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.