Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 november 2020, 18:19

Tiener aangehouden na explosie woning Indische Tuin in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM – Agenten hielden vanmorgen een 14-jarige jongen aan in zijn woning in Rotterdam in het onderzoek naar de explosie in een woning aan de Indische Tuin in Rotterdam.

De bewoonster lag op de bank zondag 8 november jl. toen zij werd opgeschrikt door een harde knal. Nauwelijks bekomen van de schrik belde zij de hulpdiensten. De politie is meteen een onderzoek gestart en al vrij snel werd er duidelijk dat het om illegaal vuurwerk ging die door de brievenbus van het slachtoffer naar binnen is gegooid. De schade aan de woning was groot; alle ruiten van het appartement zijn gesprongen en de deurpost is ontzet.

Ook werd er in de meterkast een zelfgemaakt explosief van illegaal vuurwerk gevonden wat door het Team Explosieven Verkenning (TEV) onschadelijk is gemaakt.

Na onderzoek deze week kwam de 14-jarige jongen in het vizier. Hij is vanmorgen aanhouden in zijn woning in Rotterdam en wordt verhoord.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.