Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 november 2020, 18:59

Supermarkt aan de Voorschoterlaan voor derde keer dit jaar overvallen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:34 uur

ROTTERDAM – Een supermarkt aan de Voorschoterlaan is dinsdagavond 10 november voor de derde keer dit jaar overvallen.

Rond 19.50 uur stond een man aan de kassa die geld eiste van een 19-jarige caissière. Hij dreigde hierbij met een voorwerp waarvan niet duidelijk was wat het was. Nadat hij een klein geldbedrag had gekregen, ging hij er vandoor. Een andere winkelmedewerker ging de man nog achterna maar raakte hem buiten kwijt. De verdachte verdween waarschijnlijk in de richting van de Avenue Concordia.

Signalement
De verdachte was een licht getinte man van ongeveer 1.70 m lang, een gezet postuur, zwart haar en een stoppelbaardje. Hij droeg een zwarte North Face jas met de capuchon over zijn hoofd. Verder had hij een lichtgrijze trainingsbroek met een zwarte streep langs de benen, zwarte schoenen en handschoenen. Zijn mond en neus waren bedek met een blauw mondkapje.

Het is de derde keer dit jaar dat deze winkel te maken krijgt met een overval. De vorige overvallen vonden plaats op 17 juli en 25 oktober. Het spreekt voor zich dat dit grote impact heeft op de medewerkers van de winkel. De politie wil de dader(s) dus heel graag aanhouden. Heeft u dinsdagavond iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben of heeft u meer informatie over deze zaak, meld dit dan alstublieft via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan ook: bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.