Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 november 2020, 16:39

Politie onderzoekt wanordelijkheden Feyenoord ‘supporters’

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROTTERDAM – De politie stelt een onderzoek in naar aanleiding van de ongeregeldheden die voorafgaande aan het duel van Feyenoord met CSK Moskou in het centrum van Rotterdam plaatsvonden. Drie agenten raakte daarbij gewond en liepen gehoorschade op.

Donderdagavond 5 november trokken tientallen Feyenoord ‘supporters’ door het centrum van Rotterdam. Daarbij werd zwaar vuurwerk afgestoken en werden fakkels met Bengaals vuur aangestoken. Agenten die hier tegen optraden, werden vervolgens bekogeld met zwaar vuurwerk. Drie politieagenten liepen daarbij gehoorschade op. De politie hield zeven verdachten aan. Zij werden na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

De politie onderzoekt aan de hand van camerabeelden, verklaringen van agenten en getuigen of zij de verantwoordelijke daders van het gooien van zwaar vuurwerk kunnen achterhalen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.