Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 06 november 2020, 16:19

Grote zoekactie na vermissing van jongetje in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:35 uur

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag 6 november rond 16.00 uur was de politie en de brandweer met veel man ter plaatse aan de Cortenbachsingel in Rotterdam.

Het tweejarige jongetje genaamd Giriani werd voor het laatst gezien aan de Cortenbachsingel. De politie, brandweer en ambulance is met veel man aan het zoeken naar het jongetje in de wijk. Ook buurtbewoners zoeken mee. De brandweer werd opgeroepen om te kijken in het water aan de Cortenbachsingel. Twee duikers zoeken nu in het water naar de vermiste Giriani.

Het kind werd na enige tijd weer teruggevonden.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.