Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 november 2020, 18:47

Man beroofd in parkeergarage aan de Nieuwe Binnenweg

Laatste update: 23 aug 2021 17:35 uur

ROTTERDAM – Zaterdag even na 21.15 uur werd een man beroofd in een parkeergarage aan de Nieuwe Binnenweg. Twee mannen bedreigden hem met een vuurwapen en eisten geld. Het werd een worsteling, waarbij ze inderdaad geld te pakken wisten te krijgen, en renden daarna weg. Een arrestatieteam deed nog onderzoek in de omgeving waar de verdachten vermoedelijk heen waren gevlucht, maar troffen hen niet aan. Het onderzoek naar de beroving loopt. Meer getuigen zijn zeer welkom.

Toen de overval plaatsvond was er nog een getuige in de buurt. Die belde direct de politie. Toen de agenten kwamen aangesneld, waren de verdachten echter al gevlucht. Het gaat om twee lichtgetinte mannen tussen de 1.70 en 1.75m, beiden waren rond de 20 jaar, droegen donkere kleding en lichtblauwe wegwerpmondkapjes.

De politie kijkt camerabeelden uit en spreekt met mogelijke getuigen. Mensen die zaterdagavond rond 21.15 uur of daarvoor iets is opgevallen in of rond die parkeergarage, die dashcam of andere beveiligingsbeelden hebben, of andere informatie die mogelijk kan helpen bij het onderzoek, spreekt de politie graag. Laat het weten via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons