Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 oktober 2020, 16:49

Twee minderjarigen aangehouden voor overvallen tankstations Groene Kruisweg Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROTTERDAM – Na onderzoek zijn twee jongens van 14 en 15 jaar aangehouden op verdenking van het plegen van twee overvallen op benzinestations op de Groene Kruisweg in Rotterdam.

De eerste overval vond plaats op zondag 18 oktober rond 23.30 uur. Twee gemaskerde mannen kwamen het tankstation binnen en bedreigden een 30-jarige medewerkster met een vuurwapen en een mes. Zij gingen er vandoor met geld uit de kassa.

Op 25 oktober was het prijs bij een ander tankstation op de Groene Kruisweg. Twee mannen bonkten ’s nachts rond halfvier op een beveiligingsruit bij de kassa om zo de aandacht te trekken van een 61-jarige medewerker die in het magazijn aan het werk was. Toen de medewerker kwam kijken wat er aan de hand was, bedreigden zij hem met een vuurwapen en een mes en eisten geld. Ook hier maakten zij een geldbedrag buit.

Een overval heeft veel impact op de slachtoffers. Rechercheurs hebben alles op alles gezet om de overvallers aan te houden. Na onderzoek zijn een 14-jarige jongen uit Rotterdam en een 15-jarige Vlaardinger aangehouden op verdenking van de overvallen. Bij de zoeking zijn de mogelijk gebruikte wapens aangetroffen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.