Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 oktober 2020, 14:53

Inbrekers in gestolen auto aangehouden in de buurt van de Pretorialaan

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROTTERDAM – Agenten hielden zondagmorgen rond 11.00 uur in de buurt van de Pretorialaan twee mannen aan die reden in een gestolen auto. Het kenteken van de auto stond in de ANPR (Automatic Number Plate Recognition; automatische kentekenplaat herkenning) als gestolen. De mannen allebei uit Rotterdam en beiden 27 jaar, zijn aangehouden. De auto is in beslag genomen

Tijdens een inbraak, die In de nacht van zaterdag op zondag, plaatsvond in een woning aan de Ajaxstraat, werden een IPad en twee personenauto’s meegenomen. De eigenaar deed zondagmorgen aangifte en de kentekens van de twee personen auto’s een Kia Cee D en een Nissan Note, werden in het ANPR-systeem vermeld als gestolen. Agenten kregen van dit ANPR-systeem een ‘hit’ op één van de auto’s en hielden rond 11.00 uur op de kruising van de Paul Krugerstraat en de Pretorialaan de Nissan Note staande. De bestuurder en bijrijder zijn aangehouden en meegenomen voor verhoor. Een van de verdachten was in het bezit van vals geld. Ook dit is in beslag genomen.

Wie weet waar de Kia Cee D is?
De politie is nog opzoek naar de grijze Kia Cee D. Vermoedelijk is de auto ergens in Rotterdam neergezet. Ziet u een grijze Kia staan en herkent u hem niet als een auto die bij u in de wijk hoort, bel dan 0900-8844.

Na verhoor en overleg met de Officier van Justitie, is 1 van de mannen zondagavond vrij gelaten. Hij zal zich op een later moment moeten verantwoorden. De andere verdachte zit nog vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.